Mont-roig: 977 837 686 | Miami Platja: 977 810 386 info@nostraigua.cat

Què és #MésNostraigua?

Nostraigua, com a entitat pública empresarial de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per a la gestió del cicle complet de l’aigua, posem en marxa el projecte #MésNostraigua, un repte de futur pensat per fomentar entre els veïns i veïnes l’estalvi i l’ús sostenible de l’aigua i els recursos mediambientals del municipi.

La iniciativa s’emmarca dins l’estratègia de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp d’alinear-se amb objectius mundials de desenvolupament sostenible.

Aquest projecte s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de lluita contra el canvi climàtic i desenvolupament sostenible, recollit dins el Pla Estratègic de Municipi Mont-roig Miami 2030, així com en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) definits per la ONU, que estableixen una sèrie de metes comunes per protegir el planeta i garantir el benestar de totes les persones.

L’entitat posarà a l’abast de la ciutadania una sèrie de recursos i material divulgatiu per incentivar l’estalvi i l’ús sostenible dels recursos hídrics i mediambientals del municipi.

Es tracta d’actuacions relacionades amb l’eficiència, entesa com la necessitat d’utilitzar la menor quantitat de recursos possibles per aconseguir els objectius desitjats i la sostenibilitat, com l’acceptació que la naturalesa i el medi ambient no son una font inesgotable de recursos, sent necessari la seva protecció i el seu ús racional.

A continuació trobareu el detall de totes les accions que anirem posant en marxa.

Les nostres actuacions

Nostraigua posa en marxa una campanya per frenar el llançament de tovalloletes al wc

  • Les tovalloletes i altres residus d’higiene personal, que no es dissolen a l’aigua, provoquen molts problemes d’embussament a la xarxa de sanejament municipal, a més de contaminar el medi ambient

Les tovalloletes humides i altres residus que es llencen al vàter provoquen molts problemes d’embussament a les xarxes de clavegueram municipal i a les estacions depuradores. Per aquest motiu hem posat en marxa una campanya per conscienciar a la ciutadania i frenar el llançament d’aquest tipus de productes al wc.

Més informació

els nostres eixos

#Més Nostraigua es basa principalment en tres eixos clau:

  • Atenció a l’usuari: Serveis dirigits a l’usuari per facilitar la gestió de tràmits i l’accés a la informació
  • Voluntat de servei: Som una empresa 100% municipal, el nostre benefici és el servei públic.
  • Responsabilitat social i ambiental: Treballem perquè les nostres accions compleixin els objectius mundials de desenvolupament sostenible.

Infografia serveis pdf

Servei d’alertes de consum

Es tracta d’un sistema d’avisos gratuït que permet tenir controlat el subministrament indicat i detectar possibles fuites o incidències al comptador.

Incentivar l’ús d’aquest servei és una de les primeres actuacions del projecte…

Més informació

Fons de Solidaritat

Disposem d’un Fons de Solidaritat destinat al pagament de les factures de consum d’aigua o les altes del servei de les persones amb dificultats econòmiques.

També prorroguem l’acord de no tallar l’aigua durant l’estat d’alarma.

Més informació

Visites escolars a la depuradora

L’Institut de Miami i Nostraigua van organitzar una jornada didàctica amb el lema “Va de l’aigua” per ensenyar als escolars del municipi com es depuren les aigües residuals a la depuradora més gran i moderna del municipi (EDAR Àrea Costanera).

Més informació

Recursos i materials

Servei gratuït d’alertes de consum

Pla Estratègic Municipal 2020-2030

Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS)

Agenda 2030, Generalitat de Catalunya

Avís important: alerta d’un possible frau per part de falsos inspectors d’aigüesMés informació
+ +