SERVEI D’ALERTES DE CONSUM

Aquest servei d’alertes de consum té la possiblitat de generar avisos de control sobre el vostre consum d’aigua.

Es tracta d’un servei que permet tenir controlat el consum d’aigua del subministrament indicat, com també poder detectar amb anterioritat possibles fuites i qualsevol tipus d’incidència al comptador.

Amb aquest servei pretenem contribuir a incentivar l’estalvi i l’ús sostenible de l’aigua mitjançant el consum domèstic, agrícola, industrial i comercial, responsable i respectuós amb al medi ambient.

En el moment de realitzar la lectura del comptador, si s’ha sobrepassat el límit de m3 que ha establert en el formulari de sol·licitud, automàticament li enviarà un avís per SMS al telèfon mòbil proporcionat com també un correu electrònic a la direcció electrònica facilitada.

Aquest servei és totalment gratuït i per adherir-s’hi, s’ha de sol·licitar a través d’aquest formulari.

   

  (*) Camp obligatori

   

  Informació bàsica sobre protecció de dades

  Responsable: Entitat Pública Empresarial Pel Cicle Complet de l'Aigua – Nostraigua

  Finalitat: Donar-se d'alta al servei gratuït d'alertes de consum i si ho autoritza per l'enviament d'informació sobre Nostraigua per mitjans electrònics.

  Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades presencialment o via postal adreçant un escrit a Avda. Barcelona, 188 Locals 19-20, 43892 - Miami Platja, Tarragona o mitjançant Instància a la Seu Electrònica.

  Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre el tractament de dades en la següent adreça https://nostraigua.cat/politica-privacitat/

   

  Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació