Cita prèvia amb Nostraigua

A través d’aquest espai podreu reservar cita prèvia presencial a les Oficines d’Atenció a l’Usuari de Mont-roig i Miami per la gestió dels diferents tràmits administratius que afecten al servei municipal d’aigua i clavegueram.

En aquest espai podreu seleccionar de manera immediata l’horari disponible per ser atès presencialment, sempre amb cita prèvia, en cas que el tràmit no es pugui fer de forma telemàtica o quan el ciutadà/ana no disposi dels mitjans necessaris per fer la tramitació telemàtica.

Un cop sol·licitada, caldrà assistir a l’hora de la cita a l’oficina corresponent i seguir les mesures de prevenció per entrar a l’equipament municipal: ús de mascareta obligatori, mantenir distància de seguretat i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

A més caldrà respectar l’aforament i les indicacions del personal municipal (2 persones màxim a les oficines de Mont-roig i Miami), no accedir-hi acompanyat/da, portar un bolígraf de casa i si es possible enviar prèviament la documentació per tramitar en format digital a [email protected].

També es pot sol·licitar cita prèvia de manera telefònica a través del 977837686 i 977810386 on es facilitarà, quan sigui possible, els dies disponibles per ser atès.

Oficina de Mont-roig

C. Riudoms, 21 
43300 Mont-roig del Camp
GPS: Lat. 41,085 / Long. 0,962
[ Obrir a Google Maps ]

Oficina de Miami Platja

Av. Barcelona 188, C.C. L’Illa, locals 19-20
43892 Miami Platja
GPS: Lat. 41,004 / Long. 0,933
[ Obrir a Google Maps ]

Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació