L’EPEL Nostraigua i la Creu Roja local signen un conveni de col·laboració per incentivar la correspondència digital de les factures del servei d’aigua

13 maig 2022

  • Per cada sol·licitud d’enviament de factura sense paper, Nostraigua donarà 1€ a l’entitat sense ànim de lucre Creu Roja de Mont-roig del Camp.

El president de l’EPEL Nostraigua i alcalde de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, Fran Morancho i la presidenta de l’Assemblea Local de la Creu Roja de Mont-roig del Camp, Maria Pilar Poves, acompanyats del vicepresident de l’Enitat, Vicente Pérez i Miguel Escobar, referent tècnic de Creu Roja al municipi, van signar ahir al matí un conveni de col·laboració per a la promoció de l’ús de la correspondència digital. Es tracta d’una iniciativa amb un doble objectiu, de caire social i ambiental.

Així, d’una banda, i en el marc del projecte #MésNostraigua impulsat per l’entitat i l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, es pretén dir adeu a la factura amb paper i donar la benvinguda a la factura electrònica.

Aquest servei permetrà a l’usuari consultar les factures de manera immediata, còmoda i senzilla, des de qualsevol dispositiu i a més es contribuirà a reduir la despesa i l’estalvi de paper i s’ajudarà a cuidar el medi ambient.

Per altra banda, des de l’Entitat es vol donar suport als programes d’inclusió social i pobresa al municipi. És per això que, mitjançant aquest conveni, per cada sol·licitud d’enviament de factura sense paper, Nostraigua donarà 1€ a l’entitat sense ànim de lucre Creu Roja de Mont-roig del Camp.

El canvi a la factura digital és totalment gratuït i des de Nostraigua s’anima a tots els usuaris i usuàries a sumar-se a la iniciativa, pel doble objectiu que comporta.

La sol·licitud del servei de la factura sense paper s’ha de fer a través del formulari que trobareu dins de l’apartat de Serveis – Factura sense paper de la pàgina web de Nostraigua.

Altres notícies recents

Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació