Els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Miami visiten la depuradora municipal

31 març 2021

L’Institut de Miami i Nostraigua organitzen una jornada didàctica amb el lema “Va de l’aigua” per ensenyar als escolars del municipi com es depuren les aigües residuals a la depuradora més gran i moderna del municipi (EDAR Àrea Costanera).

En aquesta visita guiada el personal de Nostraigua, amb el material de suport preparat per a l’ocasió, van ensenyar als alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Miami tots els tractaments que es segueixen, des de que entren les aigües residuals fins a la sortida de l’aigua clarificada.

També es va recordar als alumnes de la importància de no llençar tovalloletes, bolquers o palets de netejar les orelles al vàter ni oli de cuinar, pintures o dissolvents per les aigüeres.

La voluntat de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Mont-roig és la d’institucionalitzar aquestes jornades per tal que cada any els alumnes de d’ESO del municipi realitzin aquestes visites.

Els alumnes visiten les instal·lacions

Visita dels alumnes de 1r d’ESO a l’EDAR Àrea Costanera de Miami Platja

Aquesta és una altra de les actuacions del projecte #MésNostraigua, per contribuir a l’eficiència i el desenvolupament sostenible del municipi, alineada amb els objectius de desenvolupament sostenible 4 (educació de qualitat), 6 (aigua neta i sanejament) i 13 (acció climàtica).

Altres notícies recents

Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació