FACTURA SENSE PAPER

En el marc del projecte #MésNostraigua, impulsat per l’entitat i l’Ajuntament de Mont-roig es pretén dir adeu a la factura sense paper i donar la benvinguda a la factura electrònica.

Es tracta d’un servei que permet a l’usuari consultar les factures de manera immediata, còmoda i senzilla, des de qualsevol dispositiu i a més permet contribuir en la reducció de la despesa i l’estalvi de paper i ajudar a cuidar al medi ambient.

 

A més, per donar suport als programes d’inclusió social i pobresa al municipi, per cada sol·licitud de factura sese paper, Nostraigua donarà 1€ a l’entitat sense ànim de lucre Creu Roja de Mont-roig del Camp.

Aquest servei és totalment gratuït i per adherir-s’hi, s’ha de sol·licitar a través d’aquest formulari

 

   

  (*) Camp obligatori

   

   

   

  Informació bàsica sobre protecció de dades

  Responsable: Entitat Pública Empresarial Pel Cicle Complet de l'Aigua – Nostraigua

  Finalitat: Donar-se d’alta al servei gratuït d’enviament de la factura electrònica i si ho autoritza per l'enviament d'informació sobre Nostraigua per mitjans electrònics.

  Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades presencialment o via postal adreçant un escrit a Avda. Barcelona, 188 Locals 19-20, 43892 - Miami Platja, Tarragona o mitjançant Instància a la Seu Electrònica.

  Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre el tractament de dades en la següent adreça https://nostraigua.cat/politica-privacitat/

   

  Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació