Nostraigua

Oficines i horaris

Tenim les nostres oficines obertes al públic de dilluns a divendres de 9h a 14h. Fora d’horari d’oficines, en cas d’avaria o urgència poden trucar al 977 83 88 73. Per poder realitzar consultes o solucionar els vostres dubtes, també ens podeu escriure al correu electrònic [email protected].

És important que tingueu actualitzat el vostre número de telèfon, l’adreça habitual o el correu electrònic per tal de poder rebre notificacions sobre excés de consum, avaries o qualsevol altre tipus d’informació relativa al servei.

Oficina de Mont-roig

C. Riudoms, 21 
43300 Mont-roig del Camp
GPS: Lat. 41,085 / Long. 0,962
[ Obrir a Google Maps ]

Oficina de Miami Platja

Av. Barcelona 188, C.C. L’Illa, locals 19-20
43892 Miami Platja
GPS: Lat. 41,004 / Long. 0,933
[ Obrir a Google Maps ]

Formulari de contacte

    Informació bàsica sobre protecció de dades

    Responsable: Entitat Pública Empresarial Pel Cicle Complet de l'Aigua – Nostraigua

    Finalitat: Resoldre la seva consulta i si ho autoritza per l’enviament d’informació sobre Nostraigua per mitjans electrònics.

    Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de les dades presencialment o via postal adreçant un escrit a Avda. Barcelona, 188 Locals 19-20, 43892 - Miami Platja, Tarragona o mitjançant Instància a la Seu Electrònica.

    Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre el tractament de dades en la següent adreça https://nostraigua.cat/politica-privacitat/