NOSTRAIGUA obre amb cita prèvia els serveis d’atenció a l’usuari

27 maig 2020

  • Tot i que Nostraigua continua prioritzant l’atenció telemàtica per motius de seguretat, l’oficina d’atenció a l’usuari de Miami oferirà també atenció presencial a partir de dilluns dia 1  de juny, sempre amb cita prèvia i per casos excepcionals.
  • Obren també a partir de dilluns dia 1 de juny els serveis d’atenció a la ciutadania de les oficines de l’OMAC, Serveis Socials, l’Espai i Nostreserveis. Les llars d’infants continuaran tancades provisionalment.

L’Oficina d’Atenció a l’Usuari de Nostraigua a Miami tornarà a oferir atenció presencial a partir de dilluns dia 1 de juny. Serà amb cita prèvia obligatòria i només per aquells casos en què no sigui possible l’atenció telemàtica o telefònica.

La cita prèvia per realitzar els tràmits presencialment es podrà demanar a través de la pàgina https://nostraigua.eadministracio.cat/citaprevia.1  o bé trucant als telèfons 977 83 76 86 i 977 81 03 86.

Un cop sol·licitada caldrà assistir a l’hora de la cita a l’oficina corresponent i seguir les mesures de prevenció per entrar a l’equipament municipal: ús de mascareta obligatori, mantenir distància de seguretat, netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i ús recomanable de guants. A més, en el cas de les Oficines d’atenció a l’usuari caldrà respectar l’aforament i les indicacions del personal municipal (6 persones màxim a les oficines de Miami Platja) no accedir-hi acompanyat/da, portar un bolígraf de casa i enviar prèviament la documentació per tramitar en format digital a [email protected].

Recordem que continuem oferint també atenció telefònica i un servei d’atenció als usuaris/àries a través del número 672 64 87 57 de WhatsApp.

Mesures de prevenció per accedir a les oficines de Nostraigua

Les OMAC

Des de les OMAC’s s’atendrà presencialment, i sempre amb cita prèvia, en cas que el tràmit no es pugui fer de forma telemàtica o quan el ciutadà/ana no disposi dels mitjans necessaris per fer la tramitació telemàtica.

La cita prèvia per realitzar els tràmits presencialment es podrà demanar a través de la pàgina https://citaprevia.mont-roig.cat/mont-roig/ o trucant al 977 83 70 05.

Un cop sol·licitada caldrà assistir a l’hora de la cita a l’oficina corresponent i seguir les mesures de prevenció per entrar a l’equipament municipal: ús de mascareta obligatori, mantenir distància de seguretat, netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i ús recomanable de guants. A més, en el cas de les OMAC caldrà respectar l’aforament i les indicacions del personal municipal (5 persones màxim a les oficines de Miami Platja i 2 màxim a les de Mont-roig), no accedir-hi acompanyat/da, portar un bolígraf de casa i enviar prèviament la documentació per tramitar en format digital a [email protected].

Mesures de prevenció per accedir als equipaments municipals

Serveis Socials

Pel que fa a les oficines de Serveis Socials, en cas que no sigui possible l’assistència telemàtica, es pot sol·licitar cita prèvia per a l’atenció presencial a través  del telèfon 977 83 75 53 de l’oficina de Mont-roig, del telèfon 977 17 27 58 de l’oficina de Miami Platja i del correu electrònic [email protected] (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

L’Espai

En el cas de l’Espai de Miami Platja, es prioritza també l’assistència telemàtica i suport telefònic per a accedir a la Borsa de Treball Municipal o altres consultes a través del telèfon 977 17 25 27, del número de WhatsApp 608 23 63 50 i del correu electrònic [email protected], de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 h. En cas que es requereixi atenció presencial, caldrà concertar cita prèvia també trucant o enviar un correu electrònic.

Nostreserveis

Les oficines de Nostreserveis atendran presencialment i amb cita prèvia, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. La cita prèvia es pot demanar a través del telèfon 977 83 72 29 i del correu electrònic [email protected].

Biblioteques

Pel que fa a les biblioteques Joan Miró i Miramar oferiran el servei de préstec i devolució de llibres amb cita prèvia a partir de dilluns. Caldrà reservar el títol i demanar cita prèvia per recollir-lo trucant o enviant un correu a la biblioteca corresponent:

Un cop es tingui la cita prèvia es podrà anar a la biblioteca corresponent a recollir l’exemplar, però no es podrà fer ús de les sales de lectura, ni dels ordinadors, entre d’altres. Caldrà també respectar la resta de recomanacions sanitàries a l’hora d’entrar a un equipament municipal.

Es manté el tancament provisional de les llars d’infants municipals

D’altra banda, les llars d’infants municipals Petete  de Miami Platja i Mare de Déu de la Roca de Mont-roig continuaran tancades provisionalment. L’Ajuntament ha pres aquesta difícil decisió per protegir la salut i el benestar dels infants i tenint en compte que aquests centres desenvolupen una tasca educativa essencial que les condicions provocades per l’actual pandèmia de Covid-19 no permeten garantir.

Altres notícies recents

Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació