Mont-roig: 977 837 686 | Miami Platja: 977 810 386 [email protected]

NOSTRAIGUA POSA EN MARXA UN NOU SERVEI D’AJUDA EN LA TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA

4 octubre 2021

  • Es tracta del servei d’assistència i acompanyament OAC360º que ofereix suport telefònic (977 900 349), de dilluns a divendres en horari de 8 a 20h
  • El correu [email protected] es destinarà exclusivament a informació i consultes, per la qual cosa els usuaris/àries només podran fer els seus tràmits de manera presencial, sol·licitant cita prèvia o de manera telemàtica a través de la Plataforma de tramitació electrònica https://nostraigua.eadministracio.cat

L’Entitat Pública Empresarial Local Nostraigua posa en marxa avui dilluns 4 d’octubre un nou servei d’assistència i acompanyament en la tramitació electrònica. Es tracta de l’OAC360º, un servei integral que ofereix servei telefònic per tal de resoldre els dubtes o les dificultats que la ciutadania, professionals, empreses i entitats puguin tenir en l’ús de la plataforma de tramitació electrònica. Es tracta del mateix servei que va posar en marxa l’Ajuntament de Mont-roig del Camp per tal d’incentivar la relació amb l’administració pública per mitjans electrònics i que ha tingut molt bona acollida entre la ciutadania.

Així doncs, amb aquest nou servei es pretén que cada cop més els usuaris i usuàries s’atreveixin a tramitar amb Nostraigua de forma electrònica i d’aquesta manera poder realitzar tràmits electrònics sense cues ni esperes, des de qualsevol lloc i les 24h, els 365 dies a l’any.

A més, aquest servei també està especialment pensat per ajudar als professionals, empreses i entitats, els col·lectius que els darrers anys han vist que, per normativa, estaven obligats a fer les gestions amb l’administració pública de forma electrònica.

El correu electrònic serà només per informació i consultes

Per altra banda, i en aplicació del Reial Decret 203/2021, de 30 de març, pel qual s’aprova el Reglament d’actuació i funcionament del sector públic per mitjans electrònics, el correu [email protected] només es podrà utilitzar per informació i consultes.

Així doncs, tots els tràmits s’hauran de fer o bé de forma presencial, sol·licitant cita prèvia a les oficines de Mont-roig i Miami Platja o de manera telemàtica a través de la Plataforma de tramitació electrònica https://nostraigua.eadministracio.cat. En aquest cas, si és necessari, amb l’ajuda del nou servei OAC 360º.

Més hores d’atenció

Una de les característiques del nou servei OAC360º és que allargarà l’horari d’atenció a l’usuari, que s’oferirà de dilluns a divendres de 8 a 20h. El servei ofereix suport en casos com per exemple iniciar un tràmit en línia, instal·lar un certificat digital o resoldre incidències en la tramitació electrònica (problemes de navegació, ús de certificats electrònics, digitalització i adjunt de fitxers electrònics, entre d’altres).

Així doncs, la posada en marxa d’aquesta nova iniciativa respon a un doble objectiu: incentivar la tramitació electrònica i oferir una atenció personalitzada a tots els col·lectius perquè ho tinguin més fàcil alhora de relacionar-se amb l’entitat de forma electrònica.

Canals de suport de l’OAC 360º

  • A través del telèfon 977 900 349 disponible de dilluns a divendres en horari ininterromput de 8 a 20h. Aquest servei ofereix acompanyament telefònic per resoldre, al moment, qualsevol tipus de dubte o incidència.
  • Mitjançant el servei “Truca’m” que permet omplir un formulari en línia per demanar que et truquin en horari convingut.