NOSTRAIGUA presenta el nou calendari de pagaments juntament amb el nou calendari del contribuent de l’Ajuntament

13 maig 2020

  • Es modifica el calendari de pagaments del servei d’aigua i clavegueram a causa de la situació de crisi provocada per la Covid-19.
  • L’ajuntament presenta un nou calendari del contribuent. S’ha ampliat el termini de pagament de taxes i impostos.

Davant la situació de vulnerabilitat econòmica en què es troba gran part de la ciutadania arran de la crisi sanitària de la COVID-19, des de la Direcció de Nostraigua, i amb la voluntat d’afavorir econòmicament els usuaris del servei, s’ha ajornat el rebut del quart trimestre de 2019 que s’havia de pagar en data 1 d’abril de 2020 i el qual s’ajornarà fins l’1 de juny de 2020.

S’ha establert un nou calendari de pagaments i, a l’hora de confeccionar-lo, s’ha tingut molt en compte el fet de mantenir una separació entre rebuts de períodes de consum diferents per tal de no fer-los coincidir.

Descarrega el pdf amb el calendari de pagaments

Nou calendari del contribuent de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Mont-roig de Camp ha modificat el calendari del contribuent previst per aquest 2020 amb nous terminis de pagament.

Així, s’amplien els terminis per pagar impostos i taxes en voluntària com per exemple l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), l’Impost sobre Béns Immobles (IBI), la taxa per ocupació del domini públic i l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE), entre d’altres, amb la finalitat que els contribuents puguin afrontar el pagament amb més comoditat i alleugerir la càrrega econòmica a la ciutadania i empreses.

Descarrega el pdf amb el calendari del contribuent 2020

Els tributs es poden fer efectius en aquelles entitats bancàries que tinguin conveni amb BASE – Gestió d’ingressos o bé a través de la domiciliació. Cal recordar que el fraccionament del pagament de l’IBI permet pagar-lo en tres rebuts sense cap recàrrec. També, a través de BASE es pot sol·licitar el fraccionament mensual dels

Altres notícies recents

Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació