Nostraigua fomenta l’estalvi d’aigua amb el servei d’alertes de consum

18 novembre 2020

  • Es tracta d’un sistema d’avisos gratuït que permet tenir controlat el subministrament indicat i detectar possibles fuites o incidències al comptador
  • Incentivar l’ús d’aquest servei és una de les primeres actuacions del projecte #MésNostraigua que impulsem per contribuir amb l’eficiència i la lluita contra el canvi climàtic

Des de Nostraigua animem als usuaris i usuàries a donar-se d’alta al sistema d’avisos d’alertes per excessos de consum d’aigua.

Es tracta d’un servei que permet tenir controlat el consum d’aigua del subministrament indicat, com també poder detectar amb anterioritat possibles fuites i qualsevol tipus d’incidència al comptador.

Amb aquest servei pretenem contribuir a incentivar l’estalvi i l’ús sostenible de l’aigua mitjançant el consum domèstic, agrícola, industrial i comercial, responsable i respectuós amb al medi ambient.

En el moment de realitzar la lectura del comptador, si s’ha sobrepassat el límit de m3 que ha establert en el formulari de sol·licitud, automàticament li enviarà un avís per SMS al telèfon mòbil proporcionat com també un correu electrònic a la direcció electrònica facilitada.

Aquest servei és totalment gratuït i per adherir-s’hi, s’ha de sol·licitar a través del formulari disponible en la pàgina web de Nostraigua.

Aquesta és la primera de les actuacions del projecte #MésNostraigua, amb el qual pretenem contribuir a l’eficiència i el desenvolupament sostenible del municipi.

Altres notícies recents

Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació