L’Ajuntament construeix una nova xarxa de pluvials a l’avinguda de Catalunya

6 maig 2021

  • Les obres, que formen part del pla d’actuacions i inversions de Nostraigua, pretenen recollir les aigües pluvials de l’avinguda Catalunya i de la plaça Miramar i conduir-les fins al barranc de l’Horta.
  • Els treballs s’iniciaran el pròxim dilluns 10 de maig i afectaran a la circulació de la zona.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través del pla d’actuacions i inversions de Nostraigua per a l’exercici 2021, començarà la setmana vinent les obres de construcció d’una nova xarxa de pluvials a l’avinguda de Catalunya de Mont-roig.

Amb aquesta actuació es volen recollir les aigües pluvials que actualment discorren en superfície i conduir-les en canonada soterrada fins al barranc de l’Horta. Amb aquest objectiu s’instal·larà una nova xarxa de col·lectors des del carrer Cambrils fins a l’avinguda Catalunya, fet que permetrà solucionar l’evacuació d’aigua de pluja de la plaça Miramar i de la mateixa avinguda.

Les obres, adjudicades a l’empresa Sociedad General de Aguas de Barcelona, SAU per 94.883,81 €, compten amb una subvenció de la Diputació de Tarragona de 71.796,00 €.

Per facilitar el trànsit de vehicles, les obres s’executaran en 2 fases i està previst que tinguin una durada de 2 mesos.

Afectacions al trànsit de vehicles a partir del dilluns 10 de maig

A partir del dilluns 10 de maig no es podrà circular per l’avinguda de Catalunya, entre el barranc del Primer Pont i el carrer Indústria i es donarà pas pel carrer Riudoms i el barranc de Vilanova en sentit Montbrió i per l’avinguda de Reus en sentit Pratdip. També es modificaran els sentits de circulació a la plaça Miramar. Tot i això es permetrà el pas a l’aparcament privat dels veïns i veïnes de l’avinguda de Catalunya.

Un cop finalitzada la primera fase s’iniciarà la següent que afectarà el carrer Cambrils, que també quedarà tallat al trànsit de vehicles, excepte per entrar als aparcaments privats del veïnat.

Des de la Direcció Facultativa de l’obra es recomana consultar els plànols dels sentits de circulació i seguir les indicacions dels cartells d’obra.

Altres notícies recents

Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació