ELS NOSTRES EIXOS

17 agost 2021

Els eixos principals de #MésNostraigua

Aquest projecte s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de lluita contra el canvi climàtic i desenvolupament sostenible, recollit dins el Pla Estratègic de Municipi Mont-roig Miami 2030, així com en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) definits per la ONU, que estableixen una sèrie de metes comunes per protegir el planeta i garantir el benestar de totes les persones.

L’ENTITAT POSARÀ A L’ABAST DE LA CIUTADANIA UNA SÈRIE DE RECURSOS I MATERIAL DIVULGATIU PER INCENTIVAR L’ESTALVI I L’ÚS SOSTENIBLE DELS RECURSOS HÍDRICS I MEDIAMBIENTALS DEL MUNICIPI.

Es tracta d’actuacions relacionades amb l’eficiència, entesa com la necessitat d’utilitzar la menor quantitat de recursos possibles per aconseguir els objectius desitjats i la sostenibilitat, com l’acceptació que la naturalesa i el medi ambient no son una font inesgotable de recursos, sent necessari la seva protecció i el seu ús racional.

#MésNostraigua es basa principalment en aquests eixos:

  • Atenció a l’usuari: Serveis dirigits a l’usuari per facilitar la gestió de tràmits i l’accés a la informació
  • Voluntat de servei: Som una empresa 100% municipal, el nostre benefici és el servei públic.
  • Responsabilitat social i ambiental: Treballem perquè les nostres accions compleixin els objectius mundials de desenvolupament sostenible.

Infografia en pdf serveis Nostraigua

Altres notícies recents

Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació