Estrenem nou portal web!

20 juliol 2020

  • L’objectiu principal es oferir als usuaris un espai més actual, pràctic, útil i sobretot més transparent.
  • El nou portal web ofereix nous serveis en matèria d’administració electrònica i transparència.

Des de Nostraigua i amb la voluntat d’oferir un millor servei de qualitat als nostres usuaris, hem renovat el portal web (www.nostraigua.cat) amb l’objectiu de proporcionar un espai més actual, pràctic, útil i sobretot més transparent.

Aquesta nova versió inclou novetats i millores tant en disseny com en la navegació. La nova proposta ofereix pàgines més visuals, dinàmiques i intuïtives. La configuració del web està distribuïda per diversos apartats i pàgines que fa que la informació estigui més ordenada i sigui més fàcil de visualitzar i trobar.

Un dels apartats que podeu trobar disponible al home del web es “l’Estat del Servei”, on podreu disposar de tota la informació actualitzada de les incidències del servei de la xarxa d’abastament d’aigua del municipi.

Hem reforçat els canals d’informació amb els usuaris ampliant nous continguts al web, com es el Portal de Transparència on podreu trobar tota la informació pública de la entitat i el Perfil del Contractant amb tota la informació en matèria de contractació pública.

S’ha incorporat nous canals de comunicació incorporant nous serveis en matèria d’Administració Electrònica com es la Seu electrònica de Nostraigua i el nou apartat a disposició dels proveïdors de l’entitat per la presentació de la Factura Electrònica.

Podeu visitar la nostra web al següent enllaç www.nostraigua.cat

Altres notícies recents

Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació