AVUI SE CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE L’AIGUA AMB L’OBJECTIU DE CREAR CONSCIÈNCIA SOBRE AL CRISI MUNDIAL DE L’AIGUA I EL SANEJAMENT

22 març 2023

  • La campanya global “Sigues el canvi” anima a les persones a prendre mesures en les seves pròpies vides per canviar la manera com usen, consumeixen i gestionen l’aigua.  

El Dia Mundial de l’Aigua (Word Water Day) se celebra anualment el 22 de març i l’empresa pública Nostraigua com a entitat de gestió del servei d’aigua al municipi de Mont-roig del Camp se suma a la campanya a escala internacional que aquest any té per lema Accelerem el canvi (Accelerating change). Aquest dia mundial tracta d’accelerar el canvi per crear consciència e inspirar accions per abordar la crisi mundial de l’aigua i el sanejament.

La campanya global “Sigues el canvi” anima a les persones a prendre mesures en les seves pròpies vides per canviar la manera com usen, consumeixen i gestionen l’aigua.  Aquest dia mundial de l’aigua 2023 anima a les persones a que “siguin el canvi que volen veure al món”. A partir d’una antiga faula procedent del poble quechua del Perú, en la que un colibrí transporta unes gotes d’aigua per extingir un gran incendi, la campanya anima a les persones a aportar el seu granet de sorra per contribuir a resoldre la crisis d’aigua i de sanejament.

L’aigua afecta a tothom, pel qual es necessita que tots prenguem mesures. Algunes accions en les quals podem estalviar aigua en el nostre dia a dia serien fer dutxes més curtes, no deixar córrer l’aixeta en rentar-se les dents o les mans, utilitzar rentadores de baix consum, posar reductors a les aixetes i cisternes de doble descàrrega com també utilitzar sistemes de reg eficients i utilitzar plantes autòctones. Nostraigua contribueix a l’estalvi d’aigua amb campanyes preventives de detecció de fuites i amb millores de la xarxa.

L’aigua ens afecta a tothom, per això es necessari prendre mesures. Les accions que portem a terme, per petites que siguin, marquen la diferència.

#DiaMundialDelAigua

Altres notícies recents

Consulta l’estat de devolució de la teva fiançaMés informació